Heeft u interesse in een beukenhaag in de kleur groen, dan kan Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard u van dienst zijn. Hecht u net als wij veel belang aan duurzame kweek, mogelijk gemaakt door duurzame energie? Dan is Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard de perfecte leverancier van uw beukenhaag in de kleur groen! Wij kweken onze bos- en haagplanten namelijk met behulp van zonne-energie. Het resultaat? Planten van duurzame topkwaliteit. 

Beukenhaag groen bij Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard groen geproduceerd

Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard heeft al ruim 30 jaar ervaring met het kweken van bos- en haagplanten. Dit doen wij met de grootste zorg. Wij zijn een Boomkwekerij van Belang, wat inhoudt dat wij onze planten als een waardevol product beschouwen. Wij bieden onze jonge planten de tijd en ruimte om de maximale lengte van 2,5 meter te laten bereiken. Bovendien voorkomen wij dat onze planten beschadigd raken. Bij ons is het mogelijk om een groot aantal planten af te nemen tegen een zachte prijs in vergelijking met andere boomkwekerijen. Kiest u ervoor een groene beukenhaag bij Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard te kopen, dan kiest u voor duurzame topkwaliteit. Wij stellen zeer hoge kwaliteitseisen aan onze planten. Voldoet een plant niet aan onze eisen, dan leveren wij deze ook niet. Dat is waarom wij bij onze Belgische en Nederlandse klanten geliefd zijn. 

Plaats online een offerteaanvraag

Een offerteaanvraag is gemakkelijk en snel via onze website te plaatsen. Is iets niet duidelijk en wilt u daar meer informatie over hebben? Stel u vraag aan een van onze medewerkers door de bellen naar 06-13096086


Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen.