Een beukenhaag in de kleur rood koopt u het best bij Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard. Waarom? Omdat wij u niet alleen een beukenhaag van topkwaliteit aanbieden, maar ook een gunstige prijs garanderen. Al sinds 1985 hebben wij ervaring met bos- en haagplanten kweken op een duurzame manier, iets waar we bij onze klanten bekend mee staan. 

Beukenhaag rood: Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard weet raad

Wie Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard zegt, zegt een Boomkwekerij van Belang. Planten, zoals de beukenhaag in de kleur rood, kweken wij met de grootste zorg. Wij gebruiken duurzame energie, op basis van zonnepanelen. Zo zorgen wij ook voor ons milieu. Wij bieden onze planten voldoende ruimte om de maximale lengte van 2,5 meter te laten bereiken. Beschadigde planten treft u niet aan in onze boomkwekerij. Onze Nederlandse en Belgische klanten, tuincentra en hoveniers bijvoorbeeld, weten dat wij planten van de hoogste duurzame topkwaliteit leveren. Voldoet een plant niet aan onze hoge kwaliteitseisen, dan zal deze ook niet door ons geleverd worden. Heeft u interesse in de beukenhaag rood? Bij Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard is deze te verkrijgen voor de laagste prijs. Voor een offerte verwijzen wij u graag naar onze website. 

Bel voor meer informatie

Wenst u meer informatie of een bezoek aan onze boomkwekerij? Wij verwelkomen u graag nadat u een afspraak gemaakt heeft via het telefoonnummer 06-13096086.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen.