Bent u geïnteresseerd in een Fagus sylvatica, dan moet u zeker eens een bezoekje brengen aan Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard te Zundert. Wij hebben ruim dertig jaar ervaring met het kweken van bos- en haagplanten op een duurzame manier. Het leveren van een hoge kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat is ook wat de hoveniers en tuincentra waaraan wij onze producten leveren van ons gewend zijn.

Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard levert mooie Fagus sylvatica

Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard is een Boomkwekerij van Belang. Wij behandelen onze planten met veel zorg en bieden hen de ruimte om hun maximale hoogte van 2,5 meter te bereiken. Beschadigde planten treft u niet snel aan in onze boomkwekerij. Bovendien maken wij gebruik van zonnepanelen, want wij denken ook graag aan het milieu. Op deze manier kunnen wij spreken van een plantenproductie van duurzame topkwaliteit, iets wat onze Belgische en Nederlandse klanten waarderen. Overweegt u om de Fagus sylvatica in het assortiment van uw tuincentrum op te nemen of wenst u er als hovenier binnenkort mee te werken? Dat komt goed uit, want de Fagus sylvatica is een van onze specialiteiten. Bovendien kunt u een groot aantal planten bij ons afnemen tegen een voordelig prijs. 

Bel voor meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze Fagus sylvatica of een van onze andere haagplanten? Bel dan naar 06-13096086. Wij nodigen u graag uit op onze boomkwekerij.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen.