Een haagbeuk tegen een lage prijs vindt u bij Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard. Wij leveren al onze bos- en haagplanten tegen een concurrerende prijs. Niet alleen hanteren wij lage prijzen, wij garanderen onze klanten ook een duurzame topkwaliteit. Daarom kozen vele Belgische en Nederlandse tuincentra en hoveniers al voor Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard.

Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard biedt haagbeuk voor een gunstige prijs

Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard biedt sinds 1985 al grote aantallen planten tegen gunstige prijzen. Ook hebben wij ruime ervaring met het kweken van planten op een duurzame manier. De energie die wij gebruiken is afkomstig van zonnepanelen. Zo dragen wij ook een steentje bij aan de verbetering van ons milieu. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze jonge planten genoeg ruimte hebben om te volgroeien tot planten van maximaal 2,5 meter. Onze klanten kiezen voor Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard, vanwege de duurzame topkwaliteit van onze planten en de lage prijzen die wij rekenen. Bent u benieuwd naar de prijs van onze haagbeuk? Op onze website kunt u geheel vrijblijvend een prijsaanvraag doen. 

Bekijk onze website

Wilt u de prijs van de haagbeuk of een van onze andere planten weten? Bekijk dan gerust eens onze website, waar u een offerteaanvraag kunt indienen. Contact opnemen met een van onze medewerkers is ook mogelijk. U kunt hen bereiken via het telefoonnummer 06-13096086.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen.