Voor een Hedera hibernica van hoge kwaliteit bent u bij Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard aan het juiste adres. En helemaal als u, net als wij, van duurzame topkwaliteit wilt genieten. Niet alleen kweken wij onze bos- en haagplanten met veel zorg, ook denken wij aan het behoud van ons milieu. Bij de kweek van onze planten maken wij namelijk gebruik van zonnepanelen. Wij zijn hiermee een boomkwekerij van de toekomst.

Een duurzaam gekweekte Hedera hibernica

Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard staat bekend als een Boomkwekerij van Belang. Planten kweken doen wij met veel zorg, iets dat de kwaliteit van deze planten alleen maar goed doet. In alle rust en ruimte laten wij onze planten, zoals de Hedera hibernica, hun maximale hoogte van 2,5 meter bereiken. Onze bos- en haagplanten zullen niet zo snel beschadigen. Bij onze afnemers, Nederlandse en Belgische tuincentra en hoveniers bijvoorbeeld, staan wij bekend om onze duurzame topkwaliteit. Een plant die niet aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet, zal door ons niet geleverd worden. Wilt u de Hedera hibernica binnenkort aankopen bij Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard? Op onze website kunt u terecht voor een prijsaanvraag. Wij garanderen altijd topkwaliteit tegen een vriendelijke prijs.

Kom gerust eens langs

Wilt u met eigen ogen zien op welke wijze Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard bos- en haagplanten kweekt? Maak een afspraak door te bellen naar 06-13096086. Wij heten u welkom.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen.