Hagenplanten en potplanten kunt u bij Hereijgers-Verhaard kopen van eigen bodem! Op onze kwekerij in Zundert kunt u terecht voor een breed aanbod planten voor groenvoorzieningen, de tussenhandel en professionele tuinbedrijven. In het assortiment vindt u voornamelijk heesters en andere haagplanten waaronder de Fagus, Taxus, Buxus en Prunus. Alle planten worden speciaal voor u in de gewenste hoogte en hoeveelheid gekweekt waardoor we u een uitstekende kwaliteit kunnen bieden en daarnaast ook nog eens een 100% groeigarantie kunnen garanderen!

Assortiment potplanten: kopen voor een scherpe prijs

Bij Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard worden alle planten vanaf het begin in verschillende grootte potten geplant waardoor zowel de kleine als grote varianten genoeg ruimte hebben om te groeien en mooi vertakken. De bedrijven die bij ons potplanten kopen gebruiken deze veelal om door te verkopen of te gebruiken bij het aanleggen van tuinen en plantsoenen. Op het moment kunt u bij ons de volgende soorten potplanten kopen:

  • Buxus
  • Carpinus
  • Fagus
  • Ligustrum
  • Prunus
  • Taxus

Onze kwekerij

Vanaf 1985 timmert Boomkwekerij Hereijgers-Verhaard aan de weg en zijn we van een relatief klein bedrijf uitgegroeid tot een boomkwekerij van formaat. Wilt u meer weten over het kopen van potplanten of wilt u meer informatie over onze prijzen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-13096086.

Potplanten kopen: wij bieden altijd een ruime keuze en scherpe prijzen. Vraag direct een offerte aan!


Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen.